22 årige Mathias omsætter for mere end 70.000,-

Mathias' Største udfordring.

Mathias er marketingskonsulent, og havde en helt bestemt udfordring. Han vidste ikke hvordan han svarede skarpt og præcist på de skeptiske spørgsmål kunderne kunne have til hans service.

Men vi arbejdede målrettet med hvordan han formulerede sig i salgssituationen og repræsenterede nogle stærke værdier som kunderne kunne identificere sig med.

På Mathias’ vækstrejse, formåede han at generere 70.000 kr. i omsætning, i vores 8-ugers coaching forløb, success accelerator.

Mathias Petersen
Mathias Petersen
Omsætter i dag for +70k
Læs mere
Johannes’ forløb har været en utroligt lærerig oplevelse, der har givet mig redskaber som jeg kan tage med mig resten af mit liv - Og det er jeg evigt taknemmelig for!Johannes som person, er meget forstående og vanvittigt god til at sætte sig ind i sin enkelte “klients” behov. Han besidder en inspirerende personlighed, som alle kan og bør tage ved lære af.Johannes fra The Mental Winner er en fantastisk coach, ven og ikke mindst, en sand vinder.De bedste anbefalinger herfra!

TAG HANDLING OG LAD OS TAG EN SNAK

JEG VED AT DU DRØMMER OM MERE

Lad mig fortælle dig mere om mit forløb, success accelerator