Få succes som sportsudøver

Fra GOD til BEDST

Jeg giver unge sportstalenter alle mine mentale værktøjer og hemmeligheder til at gå fra at være en god atlet, til at blive blandt de bedste på bare få måneder.

Er du interesseret i at skabe stor succes for dig selv eller dit barn, så er du havnet det rette sted.

Anders Storskov

Fysisk træner i FCK 2000 – 2020

Nuværende fysisk træner i Brøndby

“Johannes (The Mental Winner) kommer med et boost af energi og selvtillid, der giver et unikt drive, frem mod dine mål og drømme.

Han er der for dig 24/7, med hans anerkendende og lyttende tilgang, som gør ham til din fortrolige sparringspartner.

Hvis du vil være den bedste udgave af dig selv, kan Johannes give dig de værktøjer, der gør dig i stand til at tage konkrete skridt i den rigtige retning, mod dit store mål.

Så jeg kan dermed stærkt anbefale at starte på et forløb hos Johannes (The Mental Winner).”

Lær de 3 fejl du skal undgå, hvis du ønsker at være en mental vinder inden for din sport.

Udfyld dine informationer nedenfor og modtag det direkte i din indbakke – helt gratis.

Gå ikke glip af mine magiske succesbeskeder.

Tilmeld dig og få et vindermindset i dag!

The Mental Winner Club

I 6 moduler får du alle de mentale redskaber, som gør, at du bliver den bedste inden for din sport. Talenter i THE MENTAL WINNER skaber succes for dem selv og deres nærmeste på rekordtid. Vil du være den næste til at skabe et vindermindset?

10.000 kr.

1:1 Winner Coaching

Dette forløb er for dig som allerede er en succesfuld eliteatlet og skaber store resultater. Du har et godt team omkring dig, men mener der kan optimeres for at du tager din karriere til næste store niveau. Så vil du være verdens indenfor din sport er dette forløbet der vil gøre at du kommer i mål.

50.000 kr.

Pro
Academy

Dette akademi er for dig der vil komme til at leve af din sport! Er du en del af den absolutte verdenselite indenfor din sport eller har du et ønske om at blive det, så er det her programmet, der vil føre dig til tops. Vil du være den næste store sportsstjerne?

25.000 kr.

"Hvis man drømmer om at komme langt med sin sportsgren, så er Johannes Rosendal (The Mental Winner) den person man skal have fat i. Han er fantastisk god til at vejlede dig mentalt, og gøre dig vanvittig stærk mentalt."

Mads Jul

Filip Hovmand

"Johannes besidder tonsvis af redskaber til, at ens personlige udvikling aldrig stopper og man lærer at være i direkte konkurrence med sig selv hele tiden. Et forløb hos The Mental Winner kan varmt anbefales."

Filip Hofman

"Min søn er i et forløb hos Johannes. Det har rykket ham meget både sportsligt og personligt. Johannes har en fantastisk energi og er super god til at møde de unge mennesker, der hvor de er. Jeg vil til en hver tid anbefale et forløb hos The Mental Winner, det er en virkelig god investering!

Lone

Mor til en elitesportsudøver

Johannes har både hjulpet mig med mit mindset som fodboldspiller men også presset mig, fået mig til at arbejde hårdere på daglig basis og stille højere krav til mig selv, hvilket er virkelig fedt. Jeg kan bestemt anbefale Johannes.

Frederik Øe Johnson

THE MENTAL WINNER er for dig der vil rykke dig mentalt og samtidig vil opnå resultater sportsligt. Johannes er der altid 100% for dig og vil dig kun det bedste. Han giver altid en følelsen af man er den bedste og giver et kæmpe boost af selvtillid. Johannes er meget god til at forvandle ens negative tilgang/tanker til en positiv tilgang til tingene. Jeg kan derfor klart anbefale et forløb hos Johannes (The mental winner).

Noah Ibsen

Johannes indtager rummet med en ukuelig energi og evne til at favne den eller de personer der befinder sig der. Det smitter.

Han dedikerer 110% af sit fokus til atleten i centrum og sørger for at denne får al den opmærksomhed der kræves for at skabe fokus og fremgang.

Med en håndgribelig indgangsvinkel er Johannes’ evne til at simplificere og konkretisere detaljer, med til at rykke den enkelte person via motiverende guideance og opmuntrende coaching.

Så søger du et sted, eller en person at sparre med, at forbedre din selvudvikling eller at skabe målbare og konkrete målsætninger - så bør du tage fat i Johannes

Mathias Meyer

Hej, det er mig der er Johannes,

tidligere eliteatlet og elitetræner - bedre kendt som THE MENTAL WINNER

Min vindermentalitet er udtalt og følger mig over alt.

Idet jeg altid bestræber mig på altid at være den absolut bedste til det jeg laver, betyder det at dem jeg samarbejder med, opnår størst mulig succes.

Jeg udviser stor tillid og respekt for de sportsudøvere jeg samarbejder med, for det er netop gennem forståelse, tillid og troen på hinanden, at vi skaber dine ønskede resultater.

Gennem tillid, vedholdenhed og en disciplineret indsats er vi sammen om at opnå din inderste drøm.

Et samarbejde med mig, sikrer din succes.

Lev et ubegrænset & fantastisk liv.

Lev det liv, du drømmer om.

Lev det liv, du er skabt til at leve.

(Også selvom du ikke troede det var muligt)

COACHER THE MENTAL WINNER KUN ELITEATLETER?

Jeg har lært mange at finde en retning i livet og
samtidig finde ind til kernen af det som den enkelte
virkelig brænder for, så vi sammen kan gøre at du
skaber succes i alle livets facetter!

Der er få principper der er meget enkle som alle
succesfulde mennesker implementeret i deres
liv – har du lyst til at vide hvad det er?

HÅRDT ARBEJDE

HÅRDT ARBEJDE

LETHED OG FLOW

Er du sportsudøver og ønsker at opnå
større resultater?
Succes behøver ikke at være en kamp, der
kræver blod, sved og tårer. Succes kan
være nemt og afslappet.

I mange år troede jeg at succes i min
sport krævede hårdt arbejde, men fandt
frem til, at det kunne ske med lethed.
Jeg ændrede mit mindset og skabte
resultater på rekordtid.

I dag viser jeg andre hvordan man gør...

Join THE MENTAL WINNER on Instagram