The Mental Winner Club

THE MENTAL WINNER CLUB

LÆR HVORDAN DU OPNÅR STØRRE OG FLERE SEJRE MED ET FANTASTISK VINDERMINDSET

10000 kr. (inkl. moms)

Det får du

“Johannes har skabt et enestående univers for
udvikling af talenter der vil opnå resultater”
MATHIAS MEJER KNUDSEN, BODYISATEMPLE.DK

Ofte stillede spørgsmål

THE MENTAL WINNER CLUB er et online kursus, der er med til at skabe fundamentet for, at du kan tage handling henimod dine personlige sportsdrømme.

Du bliver undervist af Johannes Rosendal-Andersen. The Mental Winner club indebærer bl.a. videoundervisning, skriftlige arbejdsmateriale, on-the-go lydlektioner, online community og live coaching-kald.

Kurset strækker sig over 12 uger, og du bør afsætte minimum 15-30 minutter om dagen til at fokusere på THE MENTAL WINNER CLUB. Kurset er ikke tidsbegrænset – dvs. hvis du starter på THE MENTAL WINNER CLUB idag, så kan du begynde at arbejde med materialet med det samme og så længe du vil (også udover de 12 uger).

Jeg er af den overbevisning, at det at skabe merværdi er vejen frem.

Jeg mener, at alle skal have mulighed for at lære om personlig udvikling og skabe sig muligheden for at opnå ens inderste drømme uanset ens økonomiske forhold!

Når din betaling er gået igennem, får du efter få minutter på e-mail tilsendt dit eget personlige login til en online platform.

Her kan du straks begynde at arbejde med indholdet og lære med det samme.

Efter de 12 uger vil du fortsat have adgang til THE MENTAL WINNER CLUB og være en del af vores eksklusive Facebookgruppe, hvor vi bakker hinanden op i at få succes indenfor sin sport!

Jeg anbefaler, at du som minimum bruger 15-30 minutter om dagen på at studere principperne i THE MENTAL WINNER CLUB.

Jo mere tid du bruger på dig selv, jo mere vil du opleve, at du begynder at se forandringer i dit liv og du vil dermed komme tættere på at nå dine inderste sportsdrømme.

Det afhænger af, hvor meget tid du bruger, og hvor stor en indstats du lægger i at implementere det, du lærer.

Gentagelser er en af de vigtigste elementer for din læring.

Husk at THE MENTAL WINNER CLUB er køreplanen til at forbedre dit liv – en køreplan der trin for trin viser dig, hvad du skal gøre, og hvordan du skal gøre det for at få størst muligt udbytte.

Jeg har arbejdet med sportsudøvere siden jeg var 14 og har selv dyrket elitesport siden jeg var 8 år og er i dag 23, så jeg har i alt 15 års erfaring indenfor det her felt.

Jeg har selv arbejdet med materialet og personlig udvikling hver dag, og jeg lever og ånder det stadig. Det er min passion, og den bedste måde du kan vurdere mig på er i forhold til mit commitment over for mine deltagere.

For det første er det ikke min egen lommefilosofi, men det bedste materiale inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale.

Jeg har i alt brugt over 300.000 på min egen personlige udvikling og det er gennem alle de kurser og coaches jeg har samlet det bedste materiale til dig så du med sikkerhed opnår stor succes hvis du implementere de redskaber som er i THE MENTAL WINNER CLUB. 

Men tag ikke kun MINE ord på det. Gå ind på (Udtalelser – her skal der være et link) og tak et kig for dig selv.

Hør de forskellige udtalelser og se mine anmeldelser på Facebook, Google og Trustpilot.

Har du et spørgsmål, som ikke blev besvaret ovenover, så skriv os en mail [email protected] eller skriv på min instagram @thementalwinner.dk så vil jeg med glæde, svare dig hurtigst muligt.