Lær hvordan du kan blive økonomisk uafhængig og leve et liv i frihed

Vil du skabe stor økonomisk vækst for dig selv og leve et liv hvor du har frihed til at gøre hvad du vil, hvornår du vil?  Klik hør mere og få vurderet dit potentiale

  Salgstræning

  Kontinuerlig sparring og optimering af dit salg

  9 moduler

  Step by step guide til din rejse mod økonomisk frihed

  Adgang 24/7

  Adgang til mig og mine kompetencer 24/7

  Fællesskab

  Bliv en del af et lukket netværk med live online coaching

  Dit mindset skaber din succes

  Jeg har på kort tid selv skabt en forretning hvor jeg lever i økonomisk uafhængighed og jeg vil se frem til at vise dig hvordan du med lethed kan gøre det samme.

  Hvad siger andre om forløbet?

  Nicklas Sønderhøj

  CEO & founder hos HOEJ Performance

  Victor Elnegård 

  Indehaver af Elnegård Marketing

  Victor Paarup

  CEO & founder hos Atlas Marketing

  Oliver Branick

  Partner hos Densio

  Vil du leve et liv hvor det er dig der bestemmer hvornår du arbejder i stedet for din chef?

  Så giver jeg dig her muligheden for at vise dig, hvordan du gør…

  HEJ DET MIG DER JOHANNES

  tidligere eliteatlet og elitetræner – bedre kendt som THE MENTAL WINNER

  Min vindermentalitet er udtalt og følger mig over alt.

  Idet jeg altid bestræber mig på altid at være den absolut bedste til det jeg laver, betyder det at dem jeg samarbejder med, opnår størst mulig succes.

  Jeg udviser stor tillid og respekt for de sportsudøvere jeg samarbejder med, for det er netop gennem forståelse, tillid og troen på hinanden, at vi skaber dine ønskede resultater.

  Gennem tillid, vedholdenhed og en disciplineret indsats er vi sammen om at opnå din inderste drøm.

  Et samarbejde med mig, sikrer din succes

  Lev et ubegrænset & fantastisk liv. 

  Lev det liv, du drømmer om.

  Lev dit liv, du er skabt til at leve

  (Også selvom du ikke troede det var muligt)

  Ofte stillede spørgsmål

  Jeg har arbejdet med udvikling af menneskers potentiale siden jeg var 14 og har selv dyrket elitesport siden jeg var 10, så jeg har altid været en del af præstationsfremmende miljøer, som har uddannet og oplært mig i at hjælpe mennesker med at skabe stor succes, i alle aspekter af deres liv.

  Jeg har selv arbejdet med materialet og personlig udvikling hver dag, og jeg lever og ånder det stadig. Det er min passion, og den bedste måde du kan vurdere mig på er i forhold til mit commitment over for alle mine unge iværksættertalenter.

  For det første er det ikke min egen lommefilosofi, men det er det bedste materiale inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale.

  Jeg har i alt brugt over 500.000 på min egen personlige udvikling og det er gennem alle de kurser og coaches jeg har samlet det bedste materiale til dig så du med sikkerhed opnår stor succes hvis du implementere de redskaber som vi giver dig i THE MENTAL WINNER.

  Men tag ikke kun MINE ord på det. Gå ind på (Udtalelser – her skal der være et link) og tag et kig for dig selv.

  Hør de forskellige udtalelser og se mine anmeldelser på Facebook, Google og Trustpilot.

  Har du et spørgsmål, som ikke blev besvaret ovenover, så skriv mig en mail på johannes@thementalwinner.dk eller skriv på min instagram @thementalwinner.dk så vil jeg med glæde, svare dig hurtigst muligt.

  Når din betaling er gået igennem, får du efter få minutter på e-mail tilsendt dit eget personlige login til en online platform.

  Her kan du straks begynde at arbejde med indholdet og lære med det samme.

  Efter de 8 uger vil du fortsat have adgang til SUCCESS ACCELERATOR og være en del af vores eksklusive Facebookgruppe, hvor vi hjælper, rådgiver og bakker hinanden op i at skabe stor succes med sin forretning!

  Jeg anbefaler, at du som minimum bruger 15-30 minutter om dagen på at studere principperne i SUCCESS ACCELERATOR.

  Jo mere tid du bruger på dig selv, jo mere vil du opleve, at du begynder at se forandringer i dit liv og du vil dermed komme tættere på at realiserer dit fulde iværksætterpotentiale.

  Det afhænger af, hvor meget tid du bruger, og hvor stor en indstats du lægger i at implementere det, du lærer.

  Gentagelser er en af de vigtigste elementer for din læring.

  Husk at SUCCESS ACCELERATOR er køreplanen til at forbedre dit liv – en køreplan der trin for trin viser dig, hvad du skal gøre, og hvordan du skal gøre det for at få størst muligt udbytte.

  Alt det praktiske

  Her i The Mental Winner er det en mærkesag for os at alle de iværksættertalenter vi arbejder med, skaber store resultater på rekordtid. Derfor sørger vi altid for at skræddersy alle vores forløb, så vi imødekommer den enkeltes behov, ønsker og personlige præferencer.
  Når vi tager en afklaringssamtale og undersøger om vi har kemi, guider jeg den gennem en omfattende personlighedstest der hjælper dig til at indse hvilke spidskompetencer du besidder og hvad vi i fællesskab skal forbedre. På den måde ved vi 100% hvilke systemer, redskaber og principper der på sigt skal give dig forudsætningerne til at skabe den store iværksættersucces som du drømmer om

  Bonusinfo: Alt det praktiske ift. økonomi, forløbets varighed og indholdet giver jeg dig et omfattende indblik i under afklaringssamtalen – men alt afhænger af hvilken person du er og hvad der passer bedst til dig. Det er samtidig grunden til at den personlige afklaringssamtale danner fundamentet for at vi sammen skaber et dynamisk og profitabelt samarbejde.