PRO ACADEMY

PRO ACADEMY

LÆR HVORDAN DU OPNÅR STØRRE OG FLERE SEJRE MED ET FANTASTISK VINDERMINDSET

25.000 kr. (inkl. moms)

Det får du

“Johannes gør en kæmpe forskel for de unge talenter
KIM BOYE, DEN MENTALE KRIGER

Ofte stillede spørgsmål

THE PRO WINNER er et online kursus, der er med til at skabe fundamentet for, at du kan tage handling hen i mod dine personlige sportsdrømme.

Noget af det vigtigste i THE PRO WINNER CLUB er at du har et 15 minutters ugentligt facetime opkald med mig så vi sammen sikre at du får handlet på din drøm og vi dermed sikre at du kommer i mål.

Du bliver undervist af Johannes Rosendal-Andersen. The Pro Winner club indebærer bl.a. videoundervisning, skriftlige arbejdsmateriale, on-the-go lydlektioner, online community og live coaching-kald.

Kurset strækker sig over 6 uger, og du bør afsætte minimum 15-30 minutter om dagen til at fokusere på THE PRO WINNER CLUB. Kurset er ikke tidsbegrænset – dvs. hvis du starter på THE PRO WINNER CLUB idag, så kan du begynde at arbejde med materialet med det samme og så længe du vil (også udover de 6 uger).

Jeg er af den overbevisning, at det at skabe merværdi er vejen frem.

Jeg mener, at alle skal have mulighed for at lære om personlig udvikling og skabe sig muligheden for at opnå ens inderste drømme uanset ens økonomiske forhold!

Når din betaling er gået igennem, får du efter få minutter på e-mail tilsendt dit eget personlige login til en online platform.

Her kan du straks begynde at arbejde med indholdet og lære med det samme. Efter de 6 uger vil du fortsat have adgang til THE PRO WINNER CLUB.

Vi anbefaler, at du som minimum bruger 15-30 minutter om dagen på at studere principperne i THE PRO WINNER CLUB.

Jo mere tid du bruger på dig, jo mere vil du opleve, at du begynder at se forandringer i dit liv og du vil dermed komme tættere på at nå dine inderste sportsdrømme.

Det afhænger af, hvor meget tid du bruger, og hvor stor en indstats du lægger i at implementere det, du lærer.

Gentagelser er en af de vigtigste elementer for din læring.

Husk at THE PRO WINNER CLUB er køreplanen til at forbedre dit liv – en køreplan der trin for trin viser dig, hvad du skal gøre, og hvordan du skal gøre det for at få størst muligt udbytte.

Jeg har arbejdet med sportsudøvere siden jeg var 14 og har selv dyrket elitesport siden jeg var 8 år og er i dag 23, så jeg har i alt 15 års erfaring indenfor det her felt.

Jeg har selv arbejdet med materialet og personlig udvikling hver dag, og jeg lever og ånder det stadig.

Det er min passion, og den bedste måde du kan vurdere mig på er i forhold til mit commitment over for mine deltagere.

For det første er det ikke min egen, lommefilosofi men det bedste materiale inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale, som jeg har samlet i et program.

Jeg har i alt brugt over 300.000 kr. på min egen personlige udvikling og det er gennem alle de kurser og coaches jeg har samlet det bedste materiale til mine talenter så de med sikkerhed opnår stor succes hvis de implementere de redskaber som er i THE PRO WINNER CLUB.

Men tag ikke kun MINE ord på det. Gå ind på mine referencer og tak et kig for dig selv.

Hør de forskellige udtalelser og se på mine anmeldelser på Facebook, Google og Trustpilot.

Har du et spørgsmål, som ikke blev besvaret ovenover, så skriv os en mail på  [email protected] eller skriv på min instagram @thementalwinner.dk så vil jeg svare dig hurtigst muligt.