Du
er den
bedste

Hør selv herunder

KASPER ØBO

Fodboldspiller

FREDERIK THOMSEN

Cykkelrytter

FREDERIK

Fodboldspiller

FILIP HOFMAN

Fodboldspiller

Johannes besidder tonsvis af redskaber til at flytte den personlige udvikling. Man lærer at ens største konkurrent er en selv, for nøglen til ens succes ligger i fokusset og koncentrationen på hvordan man for hvert sekund kan blive en bedre version af sig selv.

Johannes har givet mig en mental øvelsesstruktur, hvor jeg har faste vaner, som sørger for at udvikle mit mindset  hver dag, både som menneske, men især også som fodboldspiller.

Johannes og jeg lagde nogle mål da vi startede forløbet. Jeg skulle blive en fast del af startopstillingen på Brøndbys U19 hold og det skete indenfor 1,5 måned.

Det andet mål var at jeg skulle komme i betragtning til en superligatræning og det er lige sket hvilket er helt fantastisk.
Jeg vil til enhver tid anbefale alle der drømmer om at opnå noget med deres sport at starte et samarbejde op med Johannes – The Mental Winner.

MIKAEL NIELSEN

Nuværende klub: Hvidovre IF

Tidligere klub: Ballerup Skovlunde Fodboldklub

Nuværende klub: Hvidovre IF

Tidligere klub: Ballerup Skovlunde Fodboldklub

Johannes Rosendal (The Mental Winner) er en person, der kan hjælpe dig med at nå dine mål inden for din sport.

Han er rigtig god til at vejlede dig mentalt, og han kan hjælpe dig med at tage de bedste beslutninger. Han kan vejlede dig uden for din sport, og er også bare en god person at snakke med og få hjælp af…

Afspil video
Afspil video

LUKAS LAU NIELSEN

Nuværende klub: Scholarship på Hawaii Pacific University

Tidligere klubber: B93 og Fremad Amager

Nuværende klub: Scholarship på Hawaii Pacific University

Tidligere klubber: B93 og Fremad Amager

Jeg valgte at starte mit forløb hos Johannes Rosendal-Andersen (The Mental Winner) efter at have snakket med ham til en fødselsdag hos en nær ven. Kort tid efter mødtes jeg med Johannes, og vi blev enige om, at starte et samarbejde op.

De vigtigste ting jeg har lært i forløbet er, at have et positivt mindset og altid trække det positive ud af alt hvad jeg deltager i. Jeg har også lært, at jeg ikke skal lade mig distrahere af små fejl på banen…

LUKAS OLIVER

Nuværende klub: HIK

Tidligere klub: Helsingør FC

Nuværende klub: HIK

Tidligere klub: Helsingør FC

Jeg er nu en halvanden måned inde i forløbet med Johannes, og jeg mærker allerede resultater.
Det i sig selv siger meget. Personligt har forløbet allerede nu været en stor personlig sejr for mig.

Johannes er en pålidelig, lyttende samt ærlig person, som jeg igennem hele samarbejdet har kunnet ringe til 24/7…

Afspil video

VILLADS LANDSPERG

Jeg har nu været på Johannes’ forløb i omkring 2 måneder, og jeg må sige, at jeg virkelig er overrasket over, hvor godt det faktisk har virket.

Det er meget anderledes, end hvad jeg har prøvet før, men det har virkelig skabt resultater for mig, som jeg ikke havde regnet med på så kort tid.

Jeg spiller fodbold i HIK på u19 holdet, og siden jeg startede i et forløb med Johannes, har jeg startet inde i stortset alle kampe og fået fuld tid i flere af dem.

Jeg får en masse opgaver, der godt kan virke uoverskueligt til at starte med, men når man kommer ind i rutinen, er det virkelig fedt.

Jeg får et helt andet perspektiv på min sport og en udviklet selvtillid, som jeg ikke har oplevet før. Det er uden tvivl pengene værd, og det kan klart anbefales til andre.

VIKTOR SANDER PETERSEN

Nuværende klub: (Leder efter en ny klub)

Tidligere klub: Brøndby og Lyngby

Nuværende klub: (Leder efter en ny klub)

Tidligere klub: Brøndby og Lyngby

Et forløb med Johanens har hjulpet mig med at blive en mental vinder og skabe bedre resultater på virkelig kort tid. Jeg har fået et positivt mindset, og min selvtillid er blevet større. Et forløb hos Johannes er alle pengene værd, hvis du ønsker at få et vindermindset.

MADS JUL

Fodboldspiller, HIK uge 19

Fodboldspiller, HIK uge 19

Jeg valgte at starte på et forløb hos Johannes, fordi jeg manglede et bedre mindset og en bedre selvtillid. Jeg er nu til vejs ende i forløbet, og jeg kan allerede mærke, at det har givet pote. Jeg har fået en masse mentale øvelser, som hjælper mig med at performe bedre, og så har jeg lært at restituere bedre ved hjælp af meditation. Det er 100% pengene værd.

VETON

Nuværende klub: AB Uge 17 (Fodbold)

Nuværende klub: AB Uge 17 (Fodbold)

Jeg har spillet fodbold siden jeg var barn, og jeg startede på Johannes’ forløb, fordi min mentale side var ret svag. Igennem forløbet har jeg fået større selvtillid og oplever mindre stress ude på banen. Jeg har fået en masse mentale redskaber, som gør, at jeg elsker fodbold endnu mere end før. Forløbet er alle pengene værd.

Afspil video

VICTOR BARSØ

Elite golfspiller

Mit navn er Victor Barsøe, og jeg er tidligere elitesportsudøver. For mig var det golf, for en anden er det fodbold, og for en helt tredje er det tennis.

Det som går igen for os alle sammen, er dedikationen til det vi laver. I min karriere som golfspiller, formåede jeg at spille på det højeste amatør-niveau der er i Danmark.

En af de afgørende grunde til at jeg ikke kom videre, og opnåede min drøm om at spille professionelt, var min mangel på struktur og mental træning…

PHILIP JENSEN

Gokart kører

Det vigtigste jeg har lært i forløbet er, at styrke min selvtillid hver dag. For hvis man ikke hver dag træner sin selvtillid bliver den heller ikke bedre og man optimerer dermed ikke sig selv eller sine resultater. Jeg har samtidig lært, at sætte store og ambitiøse mål, for som Johannes siger ’’ville vi overraske os selv, hvis udrettede alt det vi var i stand til’’ Så modet og viljen til at sætte store mål, men samtidig at ligge en struktureret plan for hvordan man så opnår målet er det der har gjort at jeg har skabt store resultater i mit forløb med The Mental Winner. Derfor kan jeg klart anbefale Johannes, det har været alle pengene værd.

Udtalelser fra forældre