Gratis Webinar viser dig...

"De 3 hemmeligheder til at blive professionel sportsatlet"

(Uden du behøver at træne hårdere)

Johannes Rosendahl-Andersen

Din webinar vært

På webinaret vil du lære:

Author picture

"Johannes er en coach, der ved hvad han laver. Han giver sine kunder nogle redskaber, som ikke kun kan anvendes til sport, men som generelt giver dig en kæmpe vindermentalitet."

- Victor Barsøe, Elite golfspiller

Author picture

"Johannes er rigtig god til at vejlede dig mentalt, og han kan hjælpe dig med at tage de bedste beslutninger. Han kan vejlede dig uden for din sport, og er også bare en god person at snakke med og få hjælp af"

- Mikael Nielsen, Fodboldspiller

Du tilmelder dig webinaret ved at gøre følgende...

Trin 1

Vælg det ønskede dato og tidspunkt for hvornår du ønsker at deltage ovenfor. Udfyld derefter navn og email.

Trin 2

Når du har trykket på knappen og tilmeldt dig, sender jeg dig en bekræftelsesmail, og fortæller dig hvad næste skridt er.

Trin 3

Når tiden for webinaret nærmer sig, sender jeg dig et par emails, så jeg sikrer mig, at du får den bedst mulige oplevelse!

Hvornår starter webinaret og hvor lang tid varer det?

Webinaret starter på forskellige tidspunkter og du kan vælge dato og tidspunkt ovenfor.

Webinaret varer ca. 45 – 60 minutter

Hvad sker der efter jeg har tilmeldt mig?

Når du har tilmeldt dig sender jeg dig en mail, hvor jeg fortæller jeg hvad næste skridt er. Du vil bl.a. få vist hvordan du installerer Zoom på computer, som er det program, webinaret afholdes i gennem.

Er der noget jeg skal forberede mig på inden webinaret starter?

Sørg evt. for at have en notesbog klar og fjern alle distraheringer når du er på webinaret. Jeg giver kun plads til at 25 mennesker kan se hvert webinar. For at få den bedste oplevelse anbefaler jeg, at du ser webinaret på en computer og ikke en smartphone eller tablet.

Jeg dyrker sport på hobby plan. Er det her webinar noget for mig?

Uanset hvilken sport du dyrker, så tror jeg vi er enige om, at det ikke er sjovt at tabe. I det her webinar lærer du omkring de mentale redskaber, der gør du, at du øger dine vinderchancer. Så hvis du dyrker sport på hobbyplan, kan du også lære noget.

Hvad er formålet med dette webinar? Vil du sælge mig noget?

Formålet med webinaret er, at lære dig de 3 fejl, jeg ser sportsudøvere begår. Jeg har selv begået disse fejl, og jeg vil hjælpe dig med at spare tid og unødvendig frustration. I slutningen af webinaret vil der være en mulighed for at indgå i et samarbejde med mig, hvor jeg hjælper dig med at øge din performance, så du hurtigere kan opnå dine mål og drømme inden for din sport.

Hvem er webinaret for? Hvem er det ikke for?

Webinaret er for dig, der er seriøs. Det er for dig, der dyrker sport på eliteplan eller ønsker at gøre det. Det er for dig, der ønsker at få mest mulig ud af din performance, når du dyrker sport.

Dette webinar er ikke for alle. Hvis du dyrker sport på hobbyplan, så er det måske ikke for dig. Webinaret er heller ikke for dig, der tror, at succes kommer ud af ingen ting.